image-text
icon
0 items

My Cart

Mijnlunchservice.nl

Voor een smaakvolle onderbreking voor u en uw gasten

Achter de schermen is er de laatste tijd veel gebeurd bij MijnLunchService! Sinds 1 mei 2023 is MijnLunchService overgenomen door Havenpoort Wijchen BV. Havenpoort Wijchen BV handelt onder de naam Bij Floor, dit is een lunchroom met flexplekken en vergaderruimtes gelegen op het industrieterrein Oost in Wijchen en wordt gerund door Laura Kuipers! Ik ben een 28 jarige meid die met veel plezier en enthousiasme Bij Floor nu al bijna drie jaar runt. MijnLunchService is een mooie aanvulling voor de services die wij nu al aan ondernemers en bedrijven bieden. Samen met ons enthousiaste team kunnen wij niet wachten om alle bedrijfslunches voor jullie te gaan maken. 

Omdat Havenpoort Wijchen BV al een lunchroom heeft zullen er langzaam aan wat kleine veranderingen komen in het assortiment van MijnLunchService. Dit is om bij de twee bedrijven zoveel mogelijk eenheid te creëren. Hierover zal binnenkort meer op de website staan om welke veranderingen het gaat.

Voor nu blijft MijnLunchService nog dezelfde naam, telefoonnummer, emailadressen en website behouden, in de toekomst kan hier op sommige gebieden verandering in komen.

MijnLunchService richt zich op het bereiden en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en complete lunches. Maar eventueel ook voor een ontbijt en een (lichte) overwerkmaaltijd kunt u bij ons terecht. Wij spelen in op de behoefte van bedrijven, scholen en instellingen die voor uiteenlopende gelegenheden gebruik maken van externe catering. Onder het verlenen van prima service verstaan wij o.a. het op de door u gewenste tijd bezorgen van verse producten van uitstekende kwaliteit en inspelen op uw wensen (eventueel ook met producten die we niet standaard in ons assortiment hebben). Verder zijn we flexibel en persoonlijk betrokken bij iedere klant. Voor elke gelegenheid stellen we graag samen met u een smaakvol en passend menu samen!

Heb je vragen neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. info@mijnlunchservice.nl 024 645 63 99
info@plekbijfloor.nl 024 203 09 98

Neem een kijkje op de site van Bij Floor om een betere indruk te krijgen!

www.plekbijfloor.nl

Onze socials:

Instagram: @plekbijfloor 

Facebook: Plek Bij Floor 

Linkedin: Plek Bij Floor

 

Informatie bedrijf:

Naam: Havenpoort Wijchen BV (handelt onder Bij Floor & MijnLunchService)
KvK: 77182987
BTW: NL860926229B01

Bank: NL32RABO0353471844


                                    Onze voordelen:
• Altijd een 100% verse lunch (dagelijks vers bereid)
• Bezorging op uw bedrijf/kantoor
• Gemakkelijk bestellen met uw eigen account, per e-mail of telefonisch
• Achteraf betalen per factuur 
Betaalopties:
• Via PIN
• Per factuur achteraf (per maand)

Uw lunch in 3 makkelijke stappen

Kies

Maak uw keuze uit ons assortiment

Bestel

Plaats uw bestelling

Geniet

Geniet van uw lunch

Naar boven