image-text
icon

——–“BUITEN-OVERLEG”——–

Buiten vergaderen geeft net iets meer lucht

MijnLunchService verzorgt regelmatig de lunches voor de bezoekers van een unieke vergaderlocatie in de directe omgeving van Nijmegen.

Omdat de bezoekers zeer enthousiast zijn over hun verblijf, willen wij deze locatie ook graag bij u onder de aandacht brengen. Naast vergaderen in een rustgevende en inspirerende omgeving zorgt MijnLunchService voor de smaakvolle onderbreking.

Ga samen naar buiten

            

Overleg in de natuur met – als u dat wilt – letterlijk de voeten in het zand. Op een plaats naar keuze maakt u het hoofd leeg, doet u inspiratie op en brengt u de focus op nieuwe zaken met uw team of zakenpartner.

Kortom, een dagje weg van kantoor om terug te keren met plannen en de energie om deze vervolgens ook uit te voeren.

Wij wijzen u graag op de unieke mogelijkheden die BuitenOverleg biedt. U heeft hierbij de keuze uit een mobiel buiten-kantoor, een buitenverblijf  of een Safari-lodge op een unieke locatie direct gelegen aan een ven. Het hele jaar door kunt u gebruik maken van deze accomodatie(s) met groepen tot maximaal 30 personen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op dan helpen wij u graag verder.

U kunt ook direct contact opnemen met dhr. P. van der Have van BuitenOverleg op tel. 06-46330527 en/of een bezoek brengen aan www.buitenoverleg.nl

Naar boven